Fundació Agrupació subvenciona el projecte «Preparats, Llestos, Ja!!

Fundació Agrupació ha concedit una subvenció al projecte Preparats, Llestos, Ja!! de Iniciatives Solidàries que es porta desenvolupant des de gener del 2014.

L’objectiu d’este projecte és incentivar l’oci alternatiu a través de l’activitat física i l’esport entre els/les joves en risc d’exclusió social.

La practica d’activitat física i esport té diversos beneficis per als/les nostres joves ja que serveix com eina pedagògica per al desenvolupament integral; permet incidir tant en l’àmbit  físic com el  intel·lectual, mental. A més permet treballar diversos valors, actituds i/o habilitats socials que seran profitoses per la convivència social.

Iniciatives solidaries te com a destinataris d’aquest projecte a un grup de 30 menors en situació d’alt risc d’exclusió social, de 14 a 16 anys, amb diferents dificultats d’origen social, familiar, econòmic, etç.

El projecte es desenvolupa des d’una perspectiva integradora i constructivista amb la finalitat de que les activitats tinguen una projecció personal i social. D’aquesta manera, Iniciatives Solidàries aposta per la democratització i col·lectivització de les activitats a través del compromís i la participació de totes les persones implicades.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR