PREMIS DRETS HUMANS 2020

Enguany Iniciatives Solidàries, Escola de Segona Oportunitat, hem rebut de mans d´Amnistia Internacional C.V. el premi DRETS HUMANS 2020, en concret al seu programa CENTRE DE DIA ACOLLIDA.
Per a nosaltres rebre aquest reconeixement ha sigut un gran honor. Que A.I visibilitze el nostre treball educatiu, formatiu i d´inserció sociolaboral ens plena d´orgull.

Hem volgut compartir-ho, com no podia ser d´altra manera, amb totes les xiques i xics, als i les que acompanyem, en aquest camí tant complicat com és l´educació. Per a qui aquest dret es converteix en un camí de fracàs escolar i absentisme, atrevir-se a intentar-ho des de altre lloc és un acte de valentia.

També ho hem cel·lebrat amb els IES Orriols, Jordi de San Jordi i Malilla amb els que compartim alumnat i el programa AULA COMPARTIDA. I per supost amb totes les i els treballadors de l´entitat, altres agents socials, professionals…

Que l´Escola de Segona Oportunitat (E2O) Iniciatives Solidàries siga reconeguda per la societat, per l´administració publica etc…És un senyal de  que altres itineraris educatius són possibles,  i que a més a més són una ferramenta des de la que actuar contra el fracàs i l´absentisme escolar, per a que els xics i les xiques puguen tindre una vida digna.
Gràcies Amnistia.

 

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR